День захисників та захисниць України

Першого жовтня Україна відзначає свято День захисників та захисниць.
Щорічно у стінах нашого закладу проводяться відкриті тематичні заходи приурочені цій даті. Саме і цьогоріч під керівництвом викладача української мови та літератури, куратора 31 групи Боцуляк Л. Ф. відповідального за технічні засоби, психолога коледжу Урсула І. В., та художнього керівника Розлуцького В. М., був проведений національно - патріотичний захід "Перемагає той, хто пам'ятає!", присвячений пам'яті випускника, захисника, Героя Сергія Добрянського.
На захід були запрошені воїни - захисники старший лейтенант Копиленко Ігор Володимирович та старший солдат Заболотний Анатолій Михайлович. Для воїнів - захисників було виконано студентами (хореограф Молчанова Анастасія, студентка 3 курсу) хореграфічну композицію "Вальс - подяка для наших захисників".
Ведучі заходу Шинькова Вероніка та Тросіна Світлана перегортали одна за одною сторінки нашого славного минулого, щоб зрозуміти сучасне. Студентами 31 групи Кіперою Владиславою, Дудчик Анастасією, Туневич Данилом, Ткачуком Станіславом, Стерпул Альоною, Парван Анастасією декламувалися напам'ять вірші від козацької доби до сьогодення. Авторський вірш зачитала Кучерява К. П., дружина воїна - захисника.
Учасники заходу щиро дякували та доземно вклонялися присутнім на заході матерям Мирзі В. І., Шаповаленко В. А., Стрельченко І. В, батькові Лавровському Ю. О., а також дружинам воїнів - захисників Кучерявій К. П, Романенко О. П., Церні А. І, Філіпщук К. І за їхніх синів та чоловіків, які несуть на собі той важкий тягар війни та бажали як найшвидше повернутися з Перемогою до рідного гніздечка живими та здоровими.
Викладач історії Бурлака Я. А .зі студентами провела Конкурс знавців козацтва, а викладач захисту України Терещенко В. Г., з командою юнаків та дівчат (Полєжаєв Богдан, Ситник Кирило, Бучковська Вікторія, Желєва Діана) продемонстрували вправу з розбирання та збирання автомата.
У стінах актової зали у виконанні студентів Тросіної Світлани, Харкової Поліни, Завідія Дмитра, Стасюк Катерини, Версеник Катерини та художнього керівника Розлуцького В. М., лунали патріотичні пісні.
Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих воїнів Ананьївщини та загиблих батьків студентів коледжу П'ятецької Валерії, Голубенко Олександра, Лойтаренко Аліни, Іванова Максима.
До присутніх та учасників заходу звернувся директор коледжу Юрій Космінський та воїн - захисник старший лейтенант Копиленко І. В., які підкреслили важливість та значення цього свята і побажали усім нам віри у нашу неминучу Перемогу.