Остання редакція: 08 травня 2024

Формування навичок безпечної поведінки

Напередодні Великодніх свят в коледжі відбулася низка зустрічей з представниками Державної служби у надзвичайних ситуацій. Спочатку до навчального закладу завітав провідний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуації Подільського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Євген Живора. А згодом до нас завітали сапери III Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України.
Ці зустрічі мали на меті ознайомити здобувачів освіти з найбільш поширеними вибухонебезпечними предметами, правилами поведінки під час їх виявлення, попереджувальними знаками, що сигналізують про небезпеку. Працівники ДСНС зупинилися також на інших аспектах безпеки життєдіяльності, продемонстрували як необхідно надавати першу медичну допомогу при пораненні кінцівок.
Найбільшу цікавість студенти виявили до особливостей роботи саперів. Вони отримали компетентні відповіді на свої питання, адже на зустрічі були присутні справжні професіонали, працівники ДСНС, які займаються розмінуванням на де окупованій території та лінії зіткнення з ворогом. Особливо приємно було те, що серед наших гостей були випускники коледжу, а саме: Олександр Капет, Євген Криворученко, Юлія Артеменко, Євген Живора.