Конкурс кращий студент року - 2024

25 квітня в коледжі був проведений конкурс "Кращий студент року-2024". Головною метою цього заходу було сприяння розвитку інтелектуальних і творчих здібностей студентів. У конкурсі взяло участь сім  учасниць. Серед тих, хто змагався за право носити почесне звання «Кращий студент року-2024» були майбутні бухгалтери і фінансисти, маркетологи і підприємці.

Змагаючись у чотирьох конкурсах, всі учасники продемонстрували різносторонні знання, своє бачення майбутньої професії, різнобічні творчі здібності та уподобання. Креативні і неординарні виступи учасників конкурсу не залишили байдужими ні членів журі, ні усіх присутніх в залі.

У нелегкій, але чесній боротьбі перемогу і почесне звання «Кращий студент року-2024» виборола студентка 23 групи спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Голинська Світлана. Студентка 21 групи спеціальності «Облік і оподаткування» стала другою. Третє місце посіла студентка 12 групи спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Поян Олеся. Подяку за участь у конкурсі отримали:

Стасюк Катерина (група 11), Пастух Ауріка (група 12), Казанаускайте Тамара (група 22), Олениченко Таїсія (група 34)

Всі учасники конкурсу були нагороджені почесними грамотами і грошовими преміями.