Вічна пам'ять герою!

Сумна і трагічна звістка надійшла до Ананьївського коледжу 5 вересня 2023 року. На Донеччині загинув наш випускник, військовослужбовець самохідної артилерійської батареї підрозділу ЗСУ Дмитро Ступницький.
Дмитро навчався в Ананьївському аграрно-економічному фаховому коледжі УНУС з 2019 по 2021 роки за спеціальністю «Облік і оподаткування». Ми пам’ятаємо його як відповідального студента, добру, виховану людину, надійного товариша, талановитого спортсмена.
Після закінчення навчального закладу Дмитро пішов до лав Збройних Сил України. Йому не було навіть 20 років, коли розпочалася війна. Разом зі своїми побратимами Дмитро став на захист України, її суверенітету та територіальної цілісності. До останньої миті свого життя він боронив рідну землю від російського агресора. Вічна пам'ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!
Колектив Ананьївського коледжу висловлює щирі співчуття рідним і близьким Дмитра Ступницького. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях!