Честь і слава незламним! День героїв

23 травня кожного року в Україні відзначають свято День Героїв. Свято Героїв встановлене на честь українських вояків-борців за волю України, передусім лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, січових стрільців, вояків Армії УНР, ОУН- УПА, а також Героїв Небесної Сотні та сучасної російсько - української війни.

Наші герої з минулого, ми захоплюємося вашою боротьбою. Ми вдячні вам за незламність та незалежність. Нові герої продовжують вашу доблесну справу. Честь і слава тим, хто мужньо та безстрашно зупиняє ворога, тим, хто віддає життя за рідну землю. В нас живе непереможний дух українських героїв усіх поколінь.

22 травня у коледжі за організації куратора Боцуляк Л.Ф. та студентів 11групи було проведено літературно - музичну композицію до Дня Героїв " Честь і слава Незламним!" На свято було запрошено воїна, кулеметника стрілецького батальйону Стрецкула Сергія Олександровича. В пам'ять про героїв студентами (Брайловським Олександром, Туневич Данилом, Парван Анастасією, Шиньковою Веронікою, Тросіною Світланою Стерпул Альоною, Балабан Нікою) та Боцуляк Людмилою Федорівною декламувалися вірші.Ведучі свята студентка 2 курсу Кольчак Марина та студентка 11групи Дудник Анастасія зворушливо, з болем у серці пригадували події та Героїв усіх часів нашої неньки - України.

Слава Україні! Слава Героям!